Одбравте да купите :
All4Home

ФЕЛИЈА МЕМО /едно лице/

7.000,00 ден17.990,00 ден

Душекот Фелија мемо е со добри карактеристики одличен за одмор на телото и комфорен сон. Направен со едно лице вграден трослоен пакет на федери Бонел и Skycell пена а од долната страна дрвена рамка за прицврстување со механизам на отварање и цврсτо прилегање кон спалната или креветот.

  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатомски
  • со федери
  • цврстина 3/6
  • дебелина 22 см
Clear
SKU: N/A Category: