Одбравте да купите :
All4Home

ФЕЛИЈА ПОКЕТ /едно лице/

11.000,00 ден22.400,00 ден

Душекот Фелија Покет е направен со едно лице со вграден пакет на федери Pocket spring и полиуретанска пена. Од долната страна дрвена рамка за прицврстување со механизам на отварање и цврсτо прилегање кон спалната или креветот.Опшиен со текстил со вплетени сребрени нишки кој осигуруваат добра антибактериска заштита.

  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатомски
  • со федери
  • цврстина 3/6
  • дебелина 26 см
Clear
SKU: N/A Category: