Одбравте да купите :
All4Home

Month: м.г

КАФЕ 53.800,00 ден 43.800,00 ден Материјал : кабинет – ламинирана иверка и пвц орнаменти Боја : даб казас и црна Гардеробер 200/60/210 (ш/д/в) Легло 190/204,5/88 (ш/д/в) со тапацирана табла со еко кожа иамортизери за подигање на душекот и остава под душек две ноќни шкафчиња Read more…

АЛЕКС Б+ 39.700,00 ден 33.000,00 ден боја: бела и црно материјал : ламинирана иверка 16 мм амортизери за подигање на душек гардеробер под душек за складирање Вклучен душек 160/200 лежај 164/84/206 (ш/в/д) две ноќни шкафчиња 40/36/33,5 (ш/в/д) гардеробер 180/201/52,5 (ш/в/д) тоалетна со фиоки Read more…

ИВЕТ 37.200,00 ден 30.990,00 ден боја: бела и розов пастел материјал: ламинирана иверка 18 мм Тапицирана табла со еко кожа бела со розево легло: 128/85,5/195 (ш/в/д) гардеробер: 80/186/47 (ш/в/д) биро: 80/75/55 (ш/в/д) тоалетна: 80/170/37 (ш/в/д) ВКЛУЧЕН ДУШЕК  120/190

БИЛЈАНА Д 48.990,00 ден 38.990,00 ден Материјал : Ламинирана иверка Боја : даб/оустер Гардеробер : 150/200/52 (ш/в/д) Легло : 164/80/214 (ш/в/д) Вклучени амортизери за подигање на душекот и остава под душек Ноќно шкафче 2 бр. 50/44/35 (ш/в/д) Тоалетна : 86/74/45 (ш/в/д) ВКЛУЧЕН ДУШЕК Read more…

ЛЕЖАЈ АВА 9020 • 7.790,00 ден- Вклучен душек Роси 90/200- Материјал : ламинирана иверка ;- бленда : постформинг медијапан- Боја : бела/сонома/венге ;- бленда : бела/крем/сива/кристал/орев- димензија : 94/204/68 (ш/д/в)

АЛЕКС С+33.000,00 ден боја: темна сонома и беламатеријал : ламинирана иверка 16 ммамортизери за подигање на душекгардеробер под душек за складирањеВклучен душек 160/200лежај 164/84/206 (ш/в/д)две ноќни шкафчиња 40/36/33,5 (ш/в/д)гардеробер 180/201/52,5 (ш/в/д)тоалетна со фиоки 100/71/38,5 (ш/в/д)вклучено лед осветление во гардероберотдве огледала Read more…

КОРНЕР 22.500,00 ден Избор на боја и материјал можност за лесно прилагодување лева или десна Димензија 260/74/195 Спуштен како спална 140/210 поклон табуретка 70/43/40

М 015 Б 18.200,00 ден 15.399,00 ден Димензија: ш/в/д; 173/205/60 Боја: сонома и бела Материјал: ламинирана иверка 16мм

СИРЕНА 2 28.800,00 ден 23.990,00 ден боја: даб крафт сив и даб крафт бел материјал : ламинирана иверка 16 мм Вклучен душек 164/190 лежај 170/70/194 (ш/в/д) две ноќни шкафчиња 36/30/35 (ш/в/д) гардеробер 156/205/51 (ш/в/д) огледало на гардероберот (ш/в/д)

M 1006 15.900,00 ден 13.900,00 ден боја: сонома, орев адмирал, даб дакота и венге/астра материјал: ламинирана иверка 16мм димензија 150/191/59 меко затварање на вратите