Одбравте да купите :
All4Home

Month: м.г

БИЛЈАНА С 48.990,00 ден 38.990,00 ден Материјал : Ламинирана иверка Боја : сонома/бела Гардеробер : 150/200/52 (ш/в/д) Легло : 164/80/214 (ш/в/д) Вклучени амортизери за подигање на душекот и остава под душек Ноќно шкафче 2 бр. 50/44/35 (ш/в/д) Тоалетна : 86/74/45 (ш/в/д) ВКЛУЧЕН ДУШЕК Read more…