Одбравте да купите :
All4Home

Category: Останато

БИЛЈАНА С 48.990,00 ден 38.990,00 ден Материјал : Ламинирана иверка Боја : сонома/бела Гардеробер : 150/200/52 (ш/в/д) Легло : 164/80/214 (ш/в/д) Вклучени амортизери за подигање на душекот и остава под душек Ноќно шкафче 2 бр. 50/44/35 (ш/в/д) Тоалетна : 86/74/45 (ш/в/д) ВКЛУЧЕН ДУШЕК Read more…

КАФЕ 53.800,00 ден 43.800,00 ден Материјал : кабинет – ламинирана иверка и пвц орнаменти Боја : даб казас и црна Гардеробер 200/60/210 (ш/д/в) Легло 190/204,5/88 (ш/д/в) со тапацирана табла со еко кожа иамортизери за подигање на душекот и остава под душек две ноќни шкафчиња Read more…

АЛЕКС Б+ 39.700,00 ден 33.000,00 ден боја: бела и црно материјал : ламинирана иверка 16 мм амортизери за подигање на душек гардеробер под душек за складирање Вклучен душек 160/200 лежај 164/84/206 (ш/в/д) две ноќни шкафчиња 40/36/33,5 (ш/в/д) гардеробер 180/201/52,5 (ш/в/д) тоалетна со фиоки Read more…