Одбравте да купите :
All4Home

МАКСИ

11.700,00 ден24.800,00 ден

Душек со јадро од 12 см полиуретанска пена Sky cell (отворена клетка) која дозволува свежиот воздух постојано да циркулира преку неа. Со дополнителен слој на мемори пена од 4 см како и навлака ватирана со меки полиестерни влакна и Spurbond.

  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатомски
  • мемори
  • без федери
  • цврстина 4/6
  • дебелина 19 см
Clear
SKU: N/A Category: