Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба Капри – виолетов неон

РЕДОВНА ЦЕНА: 37.200,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан виолетов неон
материјал : ламинирана иверка 16 мм
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
за душек 160/200 (ш/в/д)
лежај 165/77/214 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 50/19/33 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
тоалетна со фиоки 70/68/43 (ш/в/д)РЕДОВНА ЦЕНА: 37.200,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан виолетов неон
материјал : ламинирана иверка 16 мм
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
за душек 160/200 (ш/в/д)
лежај 165/77/214 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 50/19/33 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
тоалетна со фиоки 70/68/43 (ш/в/д)РЕДОВНА ЦЕНА: 37.200,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан виолетов неон
материјал : ламинирана иверка 16 мм
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
за душек 160/200 (ш/в/д)
лежај 165/77/214 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 50/19/33 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
тоалетна со фиоки 70/68/43 (ш/в/д)РЕДОВНА ЦЕНА: 37.200,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан виолетов неон
материјал : ламинирана иверка 16 мм
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
за душек 160/200 (ш/в/д)
лежај 165/77/214 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 50/19/33 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
тоалетна со фиоки 70/68/43 (ш/в/д)Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.