Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба Сирена

РЕДОВНА ЦЕНА 28.800,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА 23.990,00 ден

боја: даб крафт сив и даб крафт бел
вклучен душек РОСИ 164/190
лежај 170/70/194
две ноќнни шкафчиња 36/30/35
гардеробер 156/205/51
огледало на гардероберот
материјал : ламинирана иверка 16 мм 
РЕДОВНА ЦЕНА 28.800,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА 23.990,00 ден

боја: даб крафт сив и даб крафт бел
вклучен душек РОСИ 164/190
лежај 170/70/194
две ноќнни шкафчиња 36/30/35
гардеробер 156/205/51
огледало на гардероберот
материјал : ламинирана иверка 16 мм 

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.