Одбравте да купите :
All4Home

ТВ комода КРАФТ

Цена 16.590,00 ден
ш-2200мм/д-450мм/в-1800мм
тв комода: ш-1570мм/д-385мм/в-940мм
Ламинирана иверка со дебелина 18 ммHave any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.