Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба АЛЕКС Б

АЛЕКС Б
Редовна цена: 35.500,00 ден
Промотивна цена: ⚠️2️⃣8️⃣.8️⃣0️⃣0️⃣,0️⃣0️⃣

амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
боја: бело-црна
лежај 164/84/206
две ноќнни шкафчиња 40/36/33,5
гардеробер 180/201/52,5
вклучено лед осветление
две огледала на гардероберот
материјал : ламинирана иверка 
АЛЕКС Б
Редовна цена: 35.500,00 ден
Промотивна цена: ⚠️2️⃣8️⃣.8️⃣0️⃣0️⃣,0️⃣0️⃣

амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
боја: бело-црна
лежај 164/84/206
две ноќнни шкафчиња 40/36/33,5
гардеробер 180/201/52,5
вклучено лед осветление
две огледала на гардероберот
материјал : ламинирана иверка 

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.