Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба АЛЕКС С

АЛЕКС С
Редовна цена: 35.500,00 ден
Промотивна цена: 28.800,00 ден

амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
боја: темна сонома и бела
лежај 164/84/206
две ноќнни шкафчиња 40/36/33,5
гардеробер 180/201/52,5
вклучено лед осветление
две огледала на гардероберот
материјал : ламинирана иверка 16 мм 
АЛЕКС С
Редовна цена: 35.500,00 ден
Промотивна цена: 28.800,00 ден

амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
боја: темна сонома и бела
лежај 164/84/206
две ноќнни шкафчиња 40/36/33,5
гардеробер 180/201/52,5
вклучено лед осветление
две огледала на гардероберот
материјал : ламинирана иверка 16 мм 
АЛЕКС С
Редовна цена: 35.500,00 ден
Промотивна цена: 28.800,00 ден

амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
боја: темна сонома и бела
лежај 164/84/206
две ноќнни шкафчиња 40/36/33,5
гардеробер 180/201/52,5
вклучено лед осветление
две огледала на гардероберот
материјал : ламинирана иверка 16 мм 

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.