Инфо и Работно време :
+38977667371 +38977667372 +38977532358 +38975250757
Пон-Саб 08:00-20:00
Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба ВИЧЕНЦА

✨ ВИЧЕНЦА ✨
ЦЕНА: 48.400,00

Лежај 192/105.5/204
Гаредеробер 180/190/53
Ноќни шкафчиња 35/40/35
Тоалетна 90/75/42
вклучен душел Роси 160/200
подарок табуретка КУБО
✨ ВИЧЕНЦА ✨
ЦЕНА: 48.400,00

Лежај 192/105.5/204
Гаредеробер 180/190/53
Ноќни шкафчиња 35/40/35
Тоалетна 90/75/42
вклучен душел Роси 160/200
подарок табуретка КУБО
✨ ВИЧЕНЦА ✨
ЦЕНА: 48.400,00

Лежај 192/105.5/204
Гаредеробер 180/190/53
Ноќни шкафчиња 35/40/35
Тоалетна 90/75/42
вклучен душел Роси 160/200
подарок табуретка КУБО

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *