Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба КАПРИ

КАПРИ
Редовна цена: 37.200,00 ден
Промотивна цена: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан плав неон
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
лежај 165/77/214
две ноќнни шкафчиња 50/19/33
гардеробер 180/190/52
тоалетна со фиоки 70/68/43
материјал : ламинирана иверка 16 мм
КАПРИ
Редовна цена: 37.200,00 ден
Промотивна цена: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан плав неон
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
лежај 165/77/214
две ноќнни шкафчиња 50/19/33
гардеробер 180/190/52
тоалетна со фиоки 70/68/43
материјал : ламинирана иверка 16 мм
КАПРИ
Редовна цена: 37.200,00 ден
Промотивна цена: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан плав неон
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
лежај 165/77/214
две ноќнни шкафчиња 50/19/33
гардеробер 180/190/52
тоалетна со фиоки 70/68/43
материјал : ламинирана иверка 16 мм
КАПРИ
Редовна цена: 37.200,00 ден
Промотивна цена: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан плав неон
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
лежај 165/77/214
две ноќнни шкафчиња 50/19/33
гардеробер 180/190/52
тоалетна со фиоки 70/68/43
материјал : ламинирана иверка 16 мм
КАПРИ
Редовна цена: 37.200,00 ден
Промотивна цена: 30.990,00 ден

боја: даб крафт бел и лукспан плав неон
амортизери за подигање на душек
гардеробер под душек за складирање
вклучен душек РОСИ 160/200
лежај 165/77/214
две ноќнни шкафчиња 50/19/33
гардеробер 180/190/52
тоалетна со фиоки 70/68/43
материјал : ламинирана иверка 16 мм

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.