Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба МЕРКУР А

Спална соба МЕРКУР А
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА 22.500,00 ден

Гардеробер М 014 А
13.799,00 ден
Димензија: ш/в/д; 151/205/60
Боја: босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 16мм

Лежај M 013 A
11.990,00 ден
боја: босфор/астра
материјал: ламинирана иверка 16мм
димензија ш/в/д: 165/70/204
со механизам за подигање на душек
за еднолицев душек 160/200

Ноќно шкафче М 034 А
1.090,00 ден
Димензија: ш/в/д; 42/42/33
Боја: кр босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 18мм
Спална соба МЕРКУР А
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА 22.500,00 ден

Гардеробер М 014 А
13.799,00 ден
Димензија: ш/в/д; 151/205/60
Боја: босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 16мм

Лежај M 013 A
11.990,00 ден
боја: босфор/астра
материјал: ламинирана иверка 16мм
димензија ш/в/д: 165/70/204
со механизам за подигање на душек
за еднолицев душек 160/200

Ноќно шкафче М 034 А
1.090,00 ден
Димензија: ш/в/д; 42/42/33
Боја: кр босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 18мм
Спална соба МЕРКУР А
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА 22.500,00 ден

Гардеробер М 014 А
13.799,00 ден
Димензија: ш/в/д; 151/205/60
Боја: босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 16мм

Лежај M 013 A
11.990,00 ден
боја: босфор/астра
материјал: ламинирана иверка 16мм
димензија ш/в/д: 165/70/204
со механизам за подигање на душек
за еднолицев душек 160/200

Ноќно шкафче М 034 А
1.090,00 ден
Димензија: ш/в/д; 42/42/33
Боја: кр босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 18мм
Спална соба МЕРКУР А
РОДЕНДЕНСКА ЦЕНА 22.500,00 ден

Гардеробер М 014 А
13.799,00 ден
Димензија: ш/в/д; 151/205/60
Боја: босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 16мм

Лежај M 013 A
11.990,00 ден
боја: босфор/астра
материјал: ламинирана иверка 16мм
димензија ш/в/д: 165/70/204
со механизам за подигање на душек
за еднолицев душек 160/200

Ноќно шкафче М 034 А
1.090,00 ден
Димензија: ш/в/д; 42/42/33
Боја: кр босфор и астра
Материјал: ламинирана иверка 18мм

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.