Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба НАНСИ

НАНСИ
РЕДОВНА ЦЕНА 36.000,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА 26.800,00 ден

лежај 164/80/204
вклучен душек 160/200
боја: ГБ лексингтон и ЕГ црна мат
ноќно шкафче 35/28/35
гардеробер 120/180/52
огледало на гардероберот
тв шкафче 60/65/43
Oпција за табуретка (2.590,00 ден.) 
НАНСИ
РЕДОВНА ЦЕНА 36.000,00 ден
ПРОМОТИВНА ЦЕНА 26.800,00 ден

лежај 164/80/204
вклучен душек 160/200
боја: ГБ лексингтон и ЕГ црна мат
ноќно шкафче 35/28/35
гардеробер 120/180/52
огледало на гардероберот
тв шкафче 60/65/43
Oпција за табуретка (2.590,00 ден.) 

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.