Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба САХАРА

Редовна цена 62.300,00 ден
Промотивна цена 52.500,00 ден
боја: црна сјај орнаменти сребрени и кожа сребро
материјал: ламинирана иверка 16 мм
легло: 192/105.5/204 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 35/40/35 (ш/в/д)
тоалетна 90/75/42 (ш/в/д)
огледало на тоалетна 115.5/63.2 (ш/в/д)
за душек 160/200
подарок табуретка кожа
Редовна цена 62.300,00 ден
Промотивна цена 52.500,00 ден
боја: црна сјај орнаменти сребрени и кожа сребро
материјал: ламинирана иверка 16 мм
легло: 192/105.5/204 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 35/40/35 (ш/в/д)
тоалетна 90/75/42 (ш/в/д)
огледало на тоалетна 115.5/63.2 (ш/в/д)
за душек 160/200
подарок табуретка кожа
Редовна цена 62.300,00 ден
Промотивна цена 52.500,00 ден
боја: црна сјај орнаменти сребрени и кожа сребро
материјал: ламинирана иверка 16 мм
легло: 192/105.5/204 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 35/40/35 (ш/в/д)
тоалетна 90/75/42 (ш/в/д)
огледало на тоалетна 115.5/63.2 (ш/в/д)
за душек 160/200
подарок табуретка кожа
Редовна цена 62.300,00 ден
Промотивна цена 52.500,00 ден
боја: црна сјај орнаменти сребрени и кожа сребро
материјал: ламинирана иверка 16 мм
легло: 192/105.5/204 (ш/в/д)
гардеробер 180/190/52 (ш/в/д)
две ноќни шкафчиња 35/40/35 (ш/в/д)
тоалетна 90/75/42 (ш/в/д)
огледало на тоалетна 115.5/63.2 (ш/в/д)
за душек 160/200
подарок табуретка кожа

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.