Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба М 7022

ПРОМО ЦЕНА – 31.990,00 ден

боја: црно шагрен и бела сјајна
материјал: ламинирана иверка 16 мм
легло 204/81/204
гардеробер 180/191/59,5
ноќни шкафчиња 2 броја 40/34/33
Стакло бело и црно на вратите
за душек 160/200
осветление led RGB
ПРОМО ЦЕНА – 31.990,00 ден

боја: црно шагрен и бела сјајна
материјал: ламинирана иверка 16 мм
легло 204/81/204
гардеробер 180/191/59,5
ноќни шкафчиња 2 броја 40/34/33
Стакло бело и црно на вратите
за душек 160/200
осветление led RGB

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.