Одбравте да купите :
All4Home

ТДФ САНДРА + Клуб маса М322

ТДФ САНДРА
ЦЕНА: 39.590,00 ден
Тросед Димензија 245/84/80
Спуштен како спална 160/190
Двосед Димензија 170/84/80
Спуштен како спална 120/160
Фотеља Димензија 110/84/80
Спуштена како спална 55/160
Клуб маса М 332
ЦЕНА: 7.500,00 ден
димензија: 800 / 800 / 510мм
боја: сонома / бело / даб
материјал: иверка 16 мм, кант 0.45мм

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.