Одбравте да купите :
All4Home

Аголна гарнитуа КОРНЕР

КОРНЕР

22.500,00 ден

  • Избор на боја и материјал
  • можност за лесно прилагодување лева или десна
  • Димензија 260/74/195
  • Спуштен како спална 140/210
  • поклон табуретка 70/43/40

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.