Одбравте да купите :
All4Home

Детска соба М5001

М 5001

34.500,00 ден 28.600,00 ден

  • боја жолто/даб сонома
  • материјал: ламинирана иверка 16мм
  • легло 204,5/94,5/70,0 (ш/в/д)
  • гардеробер 55/52/176 (ш/в/д)
  • шкаф 100/35/37.5 (ш/в/д)
  • сандак (остава) со надградба 94.5/35/176 (ш/в/д)
  • биро 100/35/37.5 (ш/в/д)
  • вклучен душек Роси 90/200

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.