Одбравте да купите :
All4Home

Спална СИРЕНА 2

СИРЕНА 2

28.800,00 ден 23.990,00 ден

  • боја: даб крафт сив и даб крафт бел
  • материјал : ламинирана иверка 16 мм
  • Вклучен душек 164/190
  • лежај 170/70/194 (ш/в/д)
  • две ноќни шкафчиња 36/30/35 (ш/в/д)
  • гардеробер 156/205/51 (ш/в/д)
  • огледало на гардероберот (ш/в/д)

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.