Одбравте да купите :
All4Home

Спална соба БРУКЛИН

БРУКЛИН

56.900,00 ден 44.900,00 ден

Гардеробер : 180/190/60 (ш/в/д)
Легло : 164/82/215 (ш/в/д)
Вклучени амортизери за подигање на душекот
Ноќно шкафче 2 бр. 45/33/38
Тоалетна : 70/70/38 (ш/в/д)
Огледало : 70/50/2 (ш/в/д)
Со вклучен ДУШЕК 160/200
Опција : подница 160/200 или латофлекс

Have any Question or Comment?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.